fredag 29. juli 2016

Sommerplagg til minstemann

 Minstemann har stort sett arvet tykke bukser og jakker etter storebror, så han trengte noen litt tynnere klær. Jeg falt veldig for disse stoffene fra siljesyr.no, så det ble et helt sett med body, bukse, jakke og lue.

Mønstrene som er brukt er Norlin-lue, body fra Heilt spesiell og Jubel (med noen endringer), jakka er "Jakke med skyer" fra samme bok og buksa er "Babyherz" fra Rosarosa.


Nærbilde av buksa:


Dette mønsteret har en fantastisk passform og er lette å sy, de klippes i ett stykke pluss ribb, så disse blir det absolutt flere av. Denne er i striper fra Jonic textile:


Ei lita hjelmlue fra Heilt spesiell sydd i en liten rest kjøpt i Ebeltoft:


Enda ei sparkebukse, sydd etter mønsteret Koala fra Ottobre, i jeansjersey med dovendyr fra Kjekk og søt. Denne gangen tok jeg selve beina litt lengre og kortet ned ribben en del slik at jeg fikk litt større beinåpning uten å åpne helt ned. Lagde også knappåpning på skuldrene. Kantingen på denne ble gjort på "gamlemåten" med tvillingnål og symaskin siden det ble så krappe svinger. Tar "litt" lenger tid, men blir like pent :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar